Ce am nevoie? Tratament de Curatare sau Tratament de hidratare?

De ce avem nevoie de curatare?

Prezenta deseurilor celulare in jurul si in orificiul canalelor poate impiedica patrunderea unor substante in epiderm.

Pentru o buna absorbtie a ingredientelor active din produse, trebuie eliminate grasimile cutanate si reglata secretia glandelor sebacee.

Folosim creme de ultima generatie, dar nu realizam ca efectul unei creme poate fi doar psihologic… Suntem multumite ca investim in produse de intretinere scumpe, insa valoarea lor este redusa datorita “terenului arid”.  Nu puteti planta orhidee pe un teren arid, nu?  Asadar nu irositi produse sofisticate pe o piele care nu este pregatita, intrucat eficienta va fi minima. Sunteti multumite psihic ca oferiti pielii ce e mai bun, dar posibil ca pielea sa nu absoarba aproape nimic.

Fara curatare pielea  isi pierde luminozitatea, datorita stratului de celule dehidratate de la suprafata, reinoirea celulara se incetineste si astfel tenul devine tern, congestionat, cu o culoare specifica.

Retineti ca secretul unui ten perfect este “reinnoirea” lui periodica. Sau altfel spus, reprogramarea sistemului morfo-functional – exact ce se urmareste printr-un tratament. Ţesuturile structurante ale pielii (conjunctiv, corneean şi fibroplastic) sunt primele responsabile de aspectul nostru, iar curatarea la nivel profesional, in profunzime, acţionează exact asupra acestor ţesuturi.

Oferiti sanatate si vitalitate pielii incepand cu nelipsitul tratamentul de curatare, care va elimina celulele moarte si va ajuta tenul sa respire din nou, oferindu-va in acelasi timp o senzatie de relaxare si prospetime. Ulterior se intervine cu tratamente reparatoare, cum ar fi tratament de hidratare,lifting, depigmentare, reglare sebum, antiacneic, samd.

De retinut:  PIELEA ESTE VIE!

Epiderma este compusa din 30 de straturi de celule suprapuse. In fiecare zi o noua generatie de celule este sintetizata, ceea ce inseamna ca pielea se regenereaza la aproximativ 30 zile.

In consecinta, un tratament facial isi mentine efectul in medie de o luna. Asta nu inseamna ca pentru un ten sanatos ai nevoie de abonament lunar la cabinet. Te voi invata cum sa-ti ingrijesti tenul acasa si cum sa eviti problemele pe care ti le-ai creat pana acum singura.

 

Comments are closed.

Post Navigation