Despre

Despre Dana Pîslă – estetician la ProEstetic Iaşi

dana-pisla-estetician-proestetic

Am creat conceptul ProEstetic într-un spaţiu virtual al judecaţii frumosului, în 2008, odată cu lansarea sitului de educaţie estetică www.proestetic.ro

Firea-mi analitică m-a facut să privesc dincolo de aparenţe, standarde si de prejudecăţi… Am încercat să modelez principii realiste, într-o lume care nu este în întregime artistică şi frumoasă, într-o lume în care stridenţa prostului gust işi pune amprenta obsesiv. Am încercat să dau ordine şi masură ESTETICII.

De aici a şi început cariera mea: cu preocupările, pasiunile dar si cu slăbiciunile mele; lucruri care mi-au placut, pe care le-am intersectat dintotdeauna, încercând să înţeleg si să aplic frumosul în sfera esteticii faciale si a designului general.
Este domeniul care m-a fascinat, în care am studiat, în care am lucrat şi în care am gasit satisfactii. Este pasiunea care a crescut mai repede decât mine.

Sunt multe lucruri pe care le-am învăţat în experienţa mea ca designer şi estetician si pe care vi le împărtăşesc şi vouă, în activitatea desfăşurată în cabinetul propriu de estetică facială: www.saloncosmeticaiasi.ro

Odată cu obţinerea atestatului de estetician, acreditat de Ministerul Învăţământului, după 2 ani de specializare, în septembrie 2008, am fost selectată de către Centrul de Înfrumusetare Silhouette Bucuresti pentru a face parte din echipa de esteticieni faciali, formaţi dupa “conceptul stiinţific al frumuseţii”. O experienţă care a pus o amprentă de top nivelului meu profesional.

Dar aşa cum am susţinut şi demonstrat întotdeauna, succesul în estetică nu ţine de scolarizare, sau de seminariile la care particip peste hotare pentru a-mi marca încă o “hartie comunista” (căreia îi spune Diplomă) pe peretele de la intrare. Simţul armoniei pleacă de la talentul nativ, pe care trebuie să-l educi la momentul oportun. Aşa cum un pictor nu studiază arta daca nu are înclinaţii native în acest domeniu! Iar, din păcate, formarea majorităţii esteticienelor din zilele noastre se face pe criterii financiare, departe de talent sau simţ artistic, cu consecinţe majore asupra acelor cliente superficiale.

Absolventă de studii superioare de profil tehnic, inginer cu formare de specialitate pe desen tehnic si geometrie aplicată în estetica vestimentară, masterandă în design vestimentar, mi-am creat un instinct în analiza proporţiilor corpului uman.
Fiica de profesor de matematică, am studiat din plăcere şi cu interes format de mică Şirul lui Fibonacci, geometrica aplicată în desenele lui Leonardo Da Vinci şi despre Secţiunea şi Regula de Aur, aşa cum le gasim aplicate peste tot în natură şi în corpul uman.
Îmbinând talentul de designer cu studiile tehnice (care mi-au şi adus domiciliul în Iaşi), am reuşit să construiesc ESTETICA perfectă, dupa aceste mari criterii strict necesare armoniei depline.

Succesul pe care l-am avut din activitatea de estetică faciala desfasurată în propriul cabinet, succes întreţinut permanent de sute de cliente care-şi exprimă satisfacţia “nu am mai avut niciodată sprâncene atât de perfecte”, m-a determinat să continui pe acelaşi drum, a frumuseţii amprentate în mod permanent, mai exact a machiajului semipermanent şi a tatuajului cosmetic facial.
De 5 ani am înlocuit creionul, pensula şi penseta cu aparatul de tatuat, iar de o viaţă desenez chipuri si forme, prin geometria care dă perfectiune esteticii.

Vă invit să fiti alaturi de mine si sa invatati din experienta mea ca inginer, designer si estetician, cu speranţa ca aceasta vă va ajuta să dati ordine si masură calităţilor voastre, pentru a fi Pro Frumusetii din voi…

pentru a fi ProEstetic.

danapisla makeup

Despre ProEstetic – Studio Brows,  Iaşi

ProEstetic NU este “Centru de Infrumusetare”!

Nu oferim servicii diversificate pe criteriul “sunt specialistă în toate”!

Estetica facială nu ţine de epilari, împachetări sau programe de slabit.

Nu am angajati care să lucreze sub instruţiunile mele, întrucât sunt unica direct cabinet4răspunzatoare de produsul finit şi în consecinţă de manopera efectuată. Pentru a putea garanta şi raspunde personal pentru activitatea Studioului.

Nu am secretara care să raspundă de agenda şi de programul meu, întrucât nu lucrez la normă zilnică. Programările le fac atâta vreme cât mă simt relaxată şi entuziasmată de fiecare sedinţă în parte, pentru că fiecare clientă devine o parte din existenţa mea.

Consultaţiile, micropigmentările şi estetica sprancenelor (pensat sau tatuaj) sunt procedurile pe care le efectuez doar personal, considerand ca toate acestea ţin de cunostintele, experienta si talentucabinet3l meu.

Programarile se fac numai TELEFONIC.

Nu îmi programez clientele pe bandă rulantă, pentru că nu îmi impune nimeni “targhet zilnic” de îndeplinit, prioritate are doar calitatea şi dispoziţia plăcută, nu cantitatea (ca in majoritatea centrelor “cu patron”).

Motiv pentru care estetica sprancenelor dureaza o ora, iar o micropigmentare 3-4 ore; pentru că atenţia pe care o dedic fiecarei persoane în parte releva rezultate pe masură.

Nu voi accepta niciodata suprapunerea clientelor în cabinet, respect discretia fiecăreia, confortul si intimitatea, motiv pentru care cabinetul nu este accesibil “programarilor la uşă”.

Aşadar, percaninet2soanele care au plăcerea şi interesul în a-mi accepta programul (cu lungile mele deplasări în străinătate) sunt mereu binevenite, cu mare drag si dedicaţie deplină.