De ce ai alege ProEstetic?

Incearca! Sunt convinsa ca-ti vei schimba radical parerea despre ce inseamna cu adevarat un tratament! O alta abordare si un alt mod de a face dermato-cosmetica.

La ProEstetic un tratament complet dureaza in medie 3 ore si reprezinta un cumul  proceduri dermato-cosmetice de inalta tehnologie, nu un set de produse cu numele “profesional” pe care ti-l poti achizitiona si in particular.

Un tratament profesional NU inseamna extractie, masaj si masca. Acestea vi le puteti face acasa, limitandu-va la cunostintele dobandite pe net sau din articole comerciale de beauty.

Un tratament NU se bazeaza doar pe produse, asa cum recomandarea pentru un anumit medic nu se bazeaza doar pe faptul ca agreaza o anume companie producatoare de medicamente. Esenta este cu totul alta…

La nivel medical pacientul cauta TEHNOLOGIE.  E timpul sa va schimbati viziunea asupra cosmeticii si sa intelegeti ca aparatura de ultima generatie si tehnicile revolutionare de estetica sunt un must-have pentru un tratament cosmetic de succes.

La ProEstetic tratamentul include atat diagnosticul tipului de ten cat si programul personalizat pentru acasa, pentru ca tu sa nu mai irosesti timp, bani si produse inutil, fara rezultate vizibile.

Cand considerati ca e timpul pentru un tratament cosmetic, sa aveti in vedere si parerea mea de AICI

 Si ca sa intelegi de unde incepe diferenta intre cosmetica privita ca afacere ( sau “centru de infrumusetare”) si cosmetica privita ca pasiune, te invit pe ProEstetic Blog – acolo unde si timpul meu liber se transforma in sute de ore dedicate voua…

RETINETI!

A nu se confunda cabinetul dermatologic  cu cabinetul cosmetic.

Termenul dermato-cosmetica in contextul Cabinetului Cosmetic ProEstetic, face referire la toata sfera de produse, respectiv tratamente dermato-cosmetice. A lucra la nivel dermato-cosmetic inseamna mai mult decat un masaj facial sau extractie puncte negre; la ProEsetetic inseamna tehnologie cu aparatura de ordin dermato-cosmetic (ultrasunete, peeling chimic, curenti de inalta frecventa, fototerapii,  samd), inseamna produse dedicate (mare parte farmaceutice) din liniile dermato-cosmetice si profesionale de top.

Insa ProEstetic nu este  clinica dermatologica, nu lucram la nivel medical sau chirurgical!

Am specificat in nenumarate randuri ca afectiunile medicale ale pielii nu pot fi tratate topic intr-un cabinet cosmetic, intrucat investigatiile clinice complete …. citeste mai departe AICI

In aceeasi categorie:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation