Tratament de curatare ProEstetic Iasi

Nu veti putea planta orhidee pana nu arati terenul!

curatare-tenInfo succint:

Prezenta deseurilor celulare in jurul si in orificiul canalelor  impiedica treptat patrunderea unor substante in epiderm. Pentru o buna absorbtie a ingredientelor active din produse, trebuie eliminate grasimile cutanate si reglata secretia glandelor sebacee.

Fara curatare pielea  isi pierde luminozitatea. Datorita stratului de celule dehidratate de la suprafata reinoirea celulara se incetineste si astfel tenul devine tern si congestionat.

Oferiti sanatate si vitalitate pielii prin tratamente de curatare, care vor elimina celulele moarte si vor ajuta tenul sa respire din nou, oferindu-va in acelasi timp o senzatie de prospetime si un aspect iluminat.

Tratamentul de curatare la ProEstetic Iasi

Zilnic ma minunez cum reusesc unele cabinete sa invoce natura profesionala a unui tratament, atata timp cat detin 10 flacoane produse profesioanale , una bucata vaporizator si una bucata sterilizator (electroderm). Si sunt multe dintre voi care ati trecut prin astfel de tratamente, si mai mult de atat cu sechele gen iritatii, fata inflamata, pauza in casa 2-3 zile.

* exemple sunt multe, aleator am ales cateva locatii cu pretentii de profesionisti:

tratament asa nu* o baie de abur, extractie si masca pentru unii inseamna “profesional”

curatare-asa-nu-2

* tratamentul de curatare de 50 min intr-o clinica estetica consta in exfoliere sub aburi aromatizati (subliniat in verde)

Scuzati-mi afirmatia, dar “lac sa fie ca broaste-s multe”!

Dragele mele, sa ne intelegem asupra catorva aspecte; poate chiar nu ati avut ocazia sa depistati varianta reala, noncomerciala:

Un TRATAMENT COSMETIC DE CURATARE nu consta nici in produsele cu care se lucreaza si nici in extractia comedoanelor.

1. Importanta produselor:

Indiferent de tipul produselor (de market, dermo-cosmetice sau profesionale), nici un produs pentru curatarea tenului nu poate indeparta punctele negre sau albe, nu poate vindeca acneea sau o alta afectiune cutanata, nu hidrateaza si nu echilibreaza cantitatea de sebum produsa de glandele sebacee, nu deschide porii! Explicatii plauzibile bazate pe anatomia pielii veti primi face-to-face in timpul unui tratament. Si cand fac afirmatii asupra realitatilor noncomerciale, de regula incerc sa daram miturile create de “piata de frumusete”: mai multe AICI

2. Dotarea cabinetului:

Cand spunem profesional, nu ne referim la un vapozon si un electroderm. Si nici la perii electrice. Oferta anilor 70 este mult depasita. Cu siguranta veti gasi o oala cu apa in casa, cu aburii careia sa va inmuiati cateodata pielea. Iar un produs pentru dezinfectare faciala se gaseste si la toneta de la piata. Credeti ca toate cabinetele seamana cu cel de la parterul blocului, unde patroana angajeaza “o tanti”, care pe principiul “daca stie sa epileze” poate sa “scoata si cosuri” (exprimare in ton cu scoala profesionala)

3. Extractie comedoane:

In primul rand nu confundati comedoanele cu punctele de milium/milia. Cele din urma au complet alta tehnica de eliminare, mai complexe, de migala chirurgicala pentru a nu lasa urme.

Intr-un cabinet NU ESTE VOIE sa lasi semne, urme, inflamatii sau piele iritata. Asta o faceti voi acasa, prin tehnicile pe care le gasiti in blogurile si revistele glamour. Cabinetul ofera o gama completa de tehnici (experienta, medicamente, aparatura) care nu vor permite ca o clienta prospat curatata sa nu poata merge la o sedinta photo imediat dupa.

Cosmeticiana cu un nivel de pregatire peste cel de “home-user” si cu o experienta de ani de practica, nu trebuie sa va scoata maţele printr-un folicul, asa cum vi se intampla voua de cele mai multe ori in fata oglinzii.

Ca si concluzie:

Cand spunem CURATARE PROFESIONALA spunem cel putin 2 ore de tratament.

O mica paranteza: cand lucram in Silhouette, am primit o mustrare cu 10% taiere la salariu, pentru faptul ca am depasit extractia de 7 minute pe fisa tehnica…. fata constiincioasa ce eram, am avut intentia sa-i elimin toate comedoanele…nu sa o chem la 5 tratamente pe motive comerciale. Pentru ca o ora de curatare inseamna maxim 10 min de extractii. Va mai intrebati de ce plecati batute de la un tratament de curatare “profesional”? Totusi nu “arăm” cu tractorul…

Cand spunem TRATAMENT DE CURATARE ne asteptam la acea tehnologie/apratura pe care home-userul nu si-o permite acasa. Deci vorbim de multe functii cosmetice dedicate, pe care cabinetele care se respecta au obligatia sa le detina.

Nu vorbim de o firma anume, asa cum nici medicul nu ar trebui sa lucreze doar cu o companie anume – aspectele comerciale se deduc. Vezi detalii AICI

Nu agreez produsele de spa (alintaturi mai mult sau mai putin “profesionale”) cand vorbim de agresiune a pielii – pentru ca o curatare este clar o actiune minim distructiva intr-o prima etapa. Produsele farmaceutice si liniile dermo-cosmetice, dar si ingredientii medicali cu care imi prepar pe loc produsul utilizat, imi asigura repararea si hidratarea de care pielea are ulterior nevoie. Ne intrebam de ce dureaza 2-3 ore? Un cumul de 10 etape de tratament (adapatate si selectate functie de necesitati) nu pot fi facute pe principiul “peste o ora am alta programare” – azi trebuie sa fac norma de X tratamente.

Si mai ales, nu facem sedinte spa. Tratamentele de relaxare sunt binevenite in vacante sau atunci cand trupul iti cere relaxare ambientala si odihna. La ProEstetic atentia ta va sta in asimilarea de cat mai multe informatii pe care eu le detin in urma anilor de studiu si practica. Profita de ele, si profita de faptul ca eu incerc sa schimb mentalitatea a ce inseamna un tratament profesional de curatare.

Procedurile tehnice folosite in timpul tratamentelor de curatare la ProEstetic sunt:

In timpul unui singur tratament vor fi folosite o parte din procedurile enumerate, nu exista o regula, constructia unui tratament depinde de factorii “din teren”. Insa scopul final va fi permanent acelasi: un ten proaspat, roziu si luminos, care sa respire cu fiecare por si care sa ofere un confort placut.

Mai mult, veti mentine efectele tratamentului cu o serie de produse pe care vi le ofer gratuit pentru acasa.

In cazul in care tenul este atat de incarcat sau mult prea sensibil,  incat o curatare exagerata (ca timp) va putea provoca leziuni sau iritatii, recomand o curatare treptata, derulata pe termen de o luna.

O schema de tratamente cu succes garantat o putem construi impreuna, in urma unui diagnostic.

 

 

 

In aceeasi categorie:

Comments are closed.

Post Navigation