Permanent de gene

permanent gene proestetic iasi 2

Recunoastem ca nu mai este o problemă faptul că NU te-ai născut cu părul ondulat, unghiile tari sau dinţii albi. Într-un salon de înfrumuseţare aceste mici artificii devin relaxare cât ai zice Photoshop.

Aşa cum un permanent la păr lasă bucle frumos conturate, tot aşa un permanent de gene transformă ochii în două migdale – acel efect de ochi alungiţi, cu gene orientate spre colţul extern al ochiului, atât cât să ofere senzualitate privirii.

Iar daca si sprancenele pun in valoare ochii, expresivitatea devine un succes garantat!

 

Personal, nu-mi plac genele tip Barbie, curbate la extrem spre pleoapa superioara. Din acelaşi motiv nu agreez nici cleştele de gene, cum nu apreciez acel permanent de gene care curbează într-un mod deranjant de artificial genele în sus. Dar fiecare estetician lucreaza dupa gusturile sale, iar tehnica variaza functie de cabinet…. aşa că mare grija!

permanent-de-gene-asa-nupermanent gene asa-da

 

Diferenţa între gene curbate şi gene “migdalate” stă în tehnica diferită de realizare/dispunere a firelor pe suport…mai exact ţine de mâna tehnicianului.

 

 

Dupa tratament genele par mult mai lungi, sunt mult mai vizibile, iar daca sunt si vopsite ulterior (ceea ce va recomand, pentru a da stralucire si pentru a evidentia noua lor curbura), scapati complet de rimel.

Procedura de curbare a genelor este una destul de complexa si migăloasă.

Inutil a se incerca acasa, intrucat procedeul este aproape imposibil de efectuat cu ochii deschisi.

Dureaza aproximativ o ora, timp in care se realizeaza demachierea cu o solutie speciala de degresare, pregatirea firelor cpermanent de gene proestetic 2u solutii dedicate pre-tratament, aplicarea permanentului propriu-zis, neutralizarea acestuia si vopsitul, care, asa cum va spuneam, vine sa intregeasca si sa puna in valoare efectul curbarii.

  • Primul Permanent de gene dureaza pana la 6-8 saptamani, cele ulterioare avand un timp dublu de rezistenta.
  • Permanentul de gene se poate executa pe orice dimensiune naturala a genelor.

Detalii despre permanent de gene gasiţi şi pe sfatul medicului.ro

 Detalii executie

etape permanent de gene 2

etape permanent de gene 1

Comments are closed.

Post Navigation