Servicii & Tarife

  ProEstetic şi-a restrâns serviciile

doar pentru TATUAJ COSMETIC

  • preturile sunt valabile incepand cu decembrie 2017
  • nu exista alte costuri suplimentare

Mai multe detalii gasiti AICI, in rubrica dedicata INTREBARILOR FRECVENTE

Tehnicile de micropigmentare Goldeneye le puteti viziona aici: https://www.youtube.com/user/microgoldeneye

Ce trebuie sa urmariti pentru o micropigmentare de succes:

Talent, migală si precizie. Experienţă si tehnică cu renume în estetica sprancenelor si a makeup-ului profesional.

Arhitectura fetei studiata si raportată la principiile estetice de baza pentru o armonie perfecta. Detalii AICI.

Top în echipamente, cu cea mai performanta tehnologie de micropigmentare a momentului: Nouveau Contour  singurul brand din lume care pune la dispoziţia profesioniştilor posibilitatea de a lucra o pigmentare HD. Aparat computerizat, care sa ofere standarde de precizie si calitate la cel mai inalt nivel.

Top în pigmenti de grad medical, la cele mai inalte standarde de calitate si stabilitate, cu multiple certificari medicale europene. La ProEstetic se lucreaza numai cu pigmenti de top:

O conduita la standarde de microchirurgie, numai consumabile de unica folosinta, mediu steril si igiena maxima.

Ore, nu minute! Nu tatuăm la normă, aşa cum nici artistul sau arhitectul nu construieşte opere la minut. Constructia arhitecturii faciale, stabilire de comun acord formă prin şablonare, executie efectivă tatuaj durează în medie 4 ore.

Toate detaliile pe care trebuie sa le cunoasteti înaintea unei programari, asupra a tot ce inseamna machiajul semipermanent, tatuajul cosmetic sau micropigmentarea le gasiti in articolele dedicate categoriei TATUAJ COSMETIC.

Veti gasi in aceasta categorie articole dedicate acelor „aspecte ascunse” ale tatuajului cosmetic, asupra lucrurilor pro si contra si NU asupra convingerilor ca tatuajul la ProEstetic este cea mai buna alegere. Rasfoind va invit doar sa judecati!

Si pentru ca esteticianul isi va lasa amprenta definitorie si ireversibila, cerintele artistice ale acestuia reprezinta poate cel mai important aspect cu care trebuie sa incepeti inainte de a pasi intr-un cabinet pentru un tatuaj sprancene, ochi sau buze (pe viata). Un click AICI si veti intelege de ce trebuie sa incepem cu acest lucru.