Importanta pigmentilor în tatuajul sprancenelor si buzelor

goldeneye1

“Buna ziua! Cat costa un tatuaj la dumneavoastra?”

Oare aceasta sa fie cea mai importanta întrebare atunci cand ne hotărâm pentru un tatuaj corector prin micropigmentare, renumitul machiaj semipermanent?”

Însă n-am fost niciodata întrebată “cu ce pigmenţi lucraţi?”

Experienta anilor de micropigmentare m-a facut sa remarc ca perceptia clientelor  asupra machiajului semipermanent este cat se poate de eronat, persoanele nu constientizeaza ca “marcarea unui semn pe faţă” trebuie evaluat ca atare.

O programare la un tatuaj sprancene sau buze suna simplu si sec ” Cat costa”?

Dragelor! Tatuajul este ca o stampila! As fi dezamagita sa cred ca si programarea la ginecolog o faceti dupa criteriul costurilor si nu al recomandarilor sau a dotarii cabinetului cu aparatura de ultima generatie. Cu atat mai mult cu cat o astfel de vizita nu te amprenteaza pe toata viata.

Presupunand ca am trecut peste capitolul “cea mai buna recomandare“, peste documentarea asupra persoanei care urmeaza sa dea forma sprancenelor (vezi aici ce principii respect eu), daca personal as fi in situatia sa aleg unde imi voi face un  tatuaj, intrebarea principala ar fi:

“Cu ce pigmenti lucrati?”

De ce o consider CEA MAI importanta?

Ati vazut acele tatuaje cu tenta albastra, sau in cel mai dizgratios caz cele cu tenta portocalie? Ei bine, personal am trecut prin situtia nefericita a acestor exemple, acum multi ani, cand credeam ca tot ce e scump trebuie sa fie pe masura promisiunilor. In primele tatuaje pe care le-am facut, pigmentii ii alesesem dupa criteriul celei mai bune reclame. O eroare totala, cu esec in stabilitatea culorii in timp. Si atata timp cat sunt raspunzatoare de acel final fericit, care sa reziste pe masura unui tatuaj permanent, nu puteam invoca ca neregulile tin de firma producatoare de pigmenti, si nu de mine. Moment in care am zis stop tatuaje, din respectul fata de clienta, si acum si peste 10 ani.

Stilul pragmatic si analist (tipic ingineresc) m-a inversunat sa caut toate explicatiile situatiei in studii medicale, morfo-fiziologice sau reactiilor chimice privind comportamentul pigmentului si reactia pielii in urma unui tatuaj. Dilema mea era de ce tatuajele isi modifica culoarea in timp. Dar si explicatia, mai presus de partea comerciala, de ce unele sunt permanente si altele semipermanente.

Concluziile vi le voi impartasi personal, prefer ca timpul dedicat studiului pe cont propriu sa fie in interesul clientei si nu al concurentei…

Insa trebuie sa stiti care sunt cele mai importante aspecte inainte de a hotărâ unde si de ce alegeti un anume cabinet:

1. Discutati in detaliu despre forma sprancenei. Am avut fete ajunse la rectificari aproape imposibil de atenuat, cu “arcuri” de prost gust, care m-au ingrozit.

Atata timp cat mie imi ia o ora NUMAI sa fac calcule, sa liniez, sa aliniez sprancenele la configuratia osoasa a fetei, cum oare pot altii sa termine un tatuaj in jumatate de ora si sa mai faca si afirmatii stupide cum ca timpul alocat tine de experieta esteticianului? Asta apropo de exemplu meu de mai sus cu ginecologia: tare as fi vrut sa gasesc si eu acel medic, care imi dedica macar o ora  explicatiilor si intelegerii unor aspecte legate de domeniul lui.

2. Intrebati ce este mai important: pigmentii, nu pretul!

Aveti in vedere ca pretul unui tatuaj cuprinde urmatoarele elemente: intretinere cabinet, consumabile, pigmenti, manopera angajatei, maiestria si tehnica executiei. La un pret ciudat de mic, in care numai manopera angajatei reprezinta cel putin 40% din total, ma intreb cu ce pigmenti se lucreaza atata timp cat consumabilele de unica folosinta sunt semnificative ca pret? Doar daca ai lucra cu acuarele! Iar ProEstetic este acel cabinet in care nu exista manopera angajati, nu exista chirie si intretibere locatie. Pretul acopera cel mai important lucru: pigmentii si consumabile de inalta calitate. Timpul de executie, care poate ajunge si la 3-4 ore, este inclus in ceea ce am numit mereu pasiune.

Pretul tatuajului la ProEstetic Iasi il gasiti aici

Ca si concluzie: De ce am ales sa lucrez cu  pigmenti “made în Germania”?

Pentru că “Goldeneye” este lider pe piata germană! Ca să vă convingeţi de ce alegerile mele s-au indreptat spre calitate si performanta, va invit sa consultaţi situl companiei: www.goldeneyecompany.com

Comments are closed.

Post Navigation