Tehnica si executia tatuajului cosmetic semipermanent si permanent

Cum se efectueaza machiajul  tatuaj permanent / semipermanent la ProEstetic?

 

Etapa care diferenţiază esteticianul/cabinetul prin “sprâncene perfecte” sau “penibilităţi stigmatizate pe faţă”, aşa zisă etapa cheie, o consider a fi etapa pregătitoare:

arhitectura faciala tatuaj proestetic iasi

Zeci de calcule, zeci de verificari în consens cu clienta, pentru ca la ProEstetic forma sprâncenelor înseamnă constructia arhitecturii faciale, proporţii antropometrice, măsurători prin tehnici profesionale, corectarea asimetriilor naturale firesti oricarei persoane. Înseamnă armonie la rang de artă, inginerie arhitecturala şi matematică pură.  (click aici si vei intelege de ce)

 

Constructia sprancenei, personalizată, dupa masuratorile individuale. (detalii aici)

tatuaj sprancene 1

 

 

 

 

 

 

 

Pregatirea suprafetei de tatuare prin dezinfectare si anesteziere. Folosirea anestezicelor externe uşurează procedura, oferind tolerabilitate durerii.

tatuaj sprancene 2Fie că alegem tehnica hairstroke (fir cu fir), tehnica shading (de umbrire) sau tehnica combinată, mă asigur întotdeauna că forma viitoarelor sprâncene este cea care ofera cea mai reală naturaleţe şi pune cel mai bine în valoare calităţile clientei.

 

 

 

Efectuarea micropigmetarii cu tehnică computerizată, la care standardele de precizie şi calitate sunt la cel mai înalt nivel. Pentru ca rezultatele finale sa fie excelente!

nouveau contour cabinet proestetic iasi

 

 

 

 

 

 

Incizia se realizează numai cu ace de unică folosinţă cu grosimi variabile, funcţie de efectul stabilit împreuna cu clienta ( umplere, umbrire  sau fir cu fir)

image ace Pentru securitatea microbiologică maximă (atât a mea cat şi a clientei), tehnologia Nouveau Contour are un sistem unic de siguranţă: acul si tubul sunt incorporate într-un singur cartuş, de unică folosinţă.

Diafragmele interne opresc si previn contaminarea suprafeţei adiacente, oferind astfel  independenţă microbiologică totală.

Până la montaj acul stationează în interiorul cartuşului, oferind siguranţă sporită la manevrare.

 

La sfârşitul tratamentului se aplică o cremă antibacteriană puternic regenerantă, fără a permite “cicatrizarea uscată”, cu o compoziţie specială – personalizată de ProEstetic, care trebuie folosită pe zona tratată timp de 7 zile pentru calmarea si diminuarea eritemului cât şi pentru cicatrizarea specială dorită la un tatuaj cosmetic. Crema contine si anumite uleiuri esentiale strict dedicate stabilizării pigmentului în piele.

Imediat dupa tatuare sprancenele sunt accentuate, pigmentul are aspect de “vopsea” – aspect normal oricărui tatuaj, indiferent de culoarea aleasă.

tatuaj cosmetic 4*** în imagine tehnica pudrat/ombre

*** pentru fotografii cu micropigmentari fir cu fir click AICI

 

 

 

 

După cicatrizare, între 1-2 săptămâni, tatuajul se estompează, pigmentul difuzează, intensitatea slăbeşte până în 50% – lucru de dorit pentru un aspect cat mai natural.

tatuaj sprancene proestetic iasi 1

 

 

 

Procedura este urmata de revenirea peste maxim două luni, pentru stabilizarea si uniformizarea culorii. Aceasta este numita “retus”. Retusul nu este strict necesar, nu tine de calitatea executiei sau pigmetului, este reactia normala a pielii de posibilă eliminare a tusului în urma pigmentării şi cicatrizării individualizate.

Mai multe fotografii cu tatuaje sprâncene, realizate în cabinetul ProEstetic Iasi, găsiţi cu un click AICI, pe pagina oficială de facebook

 OBSERVATII:

Este important de stiut ca un tatuaj sprancene gresit este foarte greu de corectat – aproape imposibil!

De importanţă majora este consultarea anterioara: cereti esteticianului sa va contureze forma înainte, sa va prezinte pigmenţii si nu în ultimul rând cereti sa vi se arate piesele de unica folosinta cu care se lucreaza.

Atentie! Nu doar acul este de unica folosinta, ci si o parte din piesele aparatului – la fel de importante ca si acul.

Care sunt riscurile efectuarii de tatuaje cosmetice semipermanente si permanente in cabinete de cartier îndoielnice sau la cei care vin acasa si presteaza acest lucru fara raspundere legala (“cauta-i de unde nu-s”):

1. Se lucreaza cu pigmenti ieftini neacreditati – chinezării de doi lei sau pigment de acuarea, pentru ca pretul procedurii sa fie unul atragator. Nu exista garantia stabilitatii in timp a acestor pigmenti, cum nimeni nu raspunde pentru efectele secundare ulterioare.

2. Mediu aseptic = Infectie: aparatele murdare  transmit usor infectii. De la stafilococul auriu pana la cazuri  grave, precum hepatita si HIV. Asigurati-va permanent ca acele componente sunt de unica folosinta, că sterilizarea anexă se efectueaza la standarde medicale.

3. S-ar putea sa fiti alergic la ceva utilizat în pigmetii de tatuaj indoielnici. Acest lucru poate cauza probleme grave, pana la soc anafilactic. In general pigmentii ieftini au in componenta pe langa tusuri vegetale si alte elemente . Cine raspunde legal pentru riscul dumneavoastra?

like-proestetic-page

 

Comments are closed.

Post Navigation