Despre produsele folosite in cabinet

Zâmbesc de fiecare dată când sunt intrebată cu ce produse lucrez. Și nu pentru că Proestetic intră in categoria cabinetelor cu pretenţii, ci din milă. Din mila acelora care, citez, “eu mergeam numai la Dermoestetiq, pentru ca acolo fac un tratament care imi scoate colagenul la suprafata si imi astupa toate ridurile”

Asa ca întrebarea pare firească pentru aceasta categorie de cliente… Dar nu e vina lor! E o consecinţa a educaţiei estetice din media.

Cum ar fi să vă alegeţi medicul funcţie de producătorul de medicamente prescris pe reţetă?

A face cosmetică după un reţetar standard (numit fișă tehnică) ar insemna să incadrez persoanele atât de diferite între ele (tipologie, reacţii, necesitaţi) în  trei – cinci branduri/firme mari, ceea ce mi se pare aberand de comercial.

Mai mult, mâncăm de la un singur producător sau ne hrănim diversificat, funcţie de necesarul zilnic?

O parte dintre voi susţin că marca contează… fac o mică rectificare: produsul mărcii conteaza! Iar când opţiunile mele trebuie să răspundă necesitaţilor diferite, de la mărci diferite, imi pare ilogică fidelitatea pentru un anume brand.

Sper să nu fiu inţeleasă greșit incât să deduceţi că tratamentele profesionale pot fi efectuate cu cremă de gălbenele sau glicerină pură.

Cabinetul dispune de o gamă foarte variată de produse profesionale ( Maria Galland – Fr, Quatre Saisons – Gr), o gama dermato-cosmetică şi farmaceutică vastă ce ţinteste probleme grave ale pielii dar si  serii complete de produse bio si naturale dedicate unui stil sofisticat de intreţinere.

Ca şi concluzie, un tratament la cabinetul ProEstetic nu respectă o linie clasică; abordarea din punct de vedere tehnic (ca si aparatură) iși menţine etapele cosmetice consacrate,    însă produsele utilizate sunt adaptate necesităţilor și răspunsului pielii in evoluţia tratamentului, total diferită de la caz la caz.

Pielea este vie, este in permanentă schimbare (la fiecare 30 zile). Motiv pentru care clienta ProEstetic va avea parte, de fiecare dată, de un alt şi alt tratament, alte şi alte produse, deşi ele poarta acelaşi nume “tratament de hidratare” (spre exemplu).

Mai mult,  ProEstetic vă monitorizează evoluţia si rezultatele ulterioare, pentru ca succesul să fie garantat.

Imi asum efectuarea unui tratament doar cu convingerea 100% de un rezultat vizibil. In cazul in care acest lucru nu este posibil, datorită unor n factori care nu ţin de proceduri cosmetice, aleg să nu il execut.

Clientele pot confirma că ProEstetic inseamnă rezultate, iar pentru mine nu inseamnă job.

 

Vă multumesc pentru timpul alocat acestui articol si vă provoc la câteva intrebari legate de cabinete cosmetice & tratamente:

  1. Ce este mai important pentru voi? Marca produselor de intretinere sau rezultatul final?
  2. Puteţi deosebi lejer un ulei de argan autentic (achizitionat direct din Maroc)  de unul din struguri?
  3. In cate cabinete vi s-a arătat fiecare produs folosit in timpul tratamentului, cu explicaţiile aferente… sau de ce anume vi s-a ales produsul X in defavoarea produsului Y?

 

 

In aceeasi categorie:

Comments are closed.

Post Navigation